جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 3
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 131
  • بازديد ديروز : 95
  • بازديد کلي : 514,723
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.231.217.107
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

 حسن رستم‌زاد در جلسه شورای اداری این شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری اظهار کرد: تاکنون یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد به حوزه سلامت شهرستان آستارا کمک نقدی صورت گرفته است. 

وی با بیان اینکه قرمز اعلام شدن وضعیت شهرستان آستارا در سطح کشور باعث نگرانی مردم شده است، گفت: تعداد بیماران کرونایی بستری‌شده در بیمارستان شهید بهشتی بسیار کم است و امیدواریم تا دو هفته دیگر وضعیت این شهرستان از سوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا سفید اعلام شود.

فرماندار شهرستان آستارا از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تکریم ارباب‌رجوع، صرفه‌جویی در مصرف انرژی‌های حامل و خرید انحصاری کالاهای ایرانی در مایحتاج اداری را در سرلوحه کار خود قرار داده و مباحث حوزه مدیریت خود را روزانه از استان پیگیری و گزارش آن را به فرمانداری ارائه دهند.

رستم‌زاد خواستار تسریع در روند اجرایی پروژه‌های راه‌آهن بین‌المللی آستارا-آستارا شد و تصریح کرد: ۳۱ اردیبهشت‌ماه جاری فاز دوم اتصال راه‌آهن آستارا به رشت و جاده ترانزیتی بارانداز ریلی آستارا-آستارا با حضور مسؤولین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در محل بارانداز ریلی کلنگ‌زنی می‌شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان آستارا ضمن قدردانی از زحمات اداره کل گمرک، پایانه مرزی و راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای این شهرستان گفت: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آن‌چنان توجهی به شهرستان آستارا نکرده که امیدواریم این شهرستان را به‌عنوان پیشانی نظام در شأن جمهوری اسلامی ببیند.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟