جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 264
  • بازديد ديروز : 92
  • بازديد کلي : 516,024
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.233.219.103
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

سرپرست فرمانداری آستارا از اجرای پویش ‌اجتماعی ازدواج پایدار در هفته نخست مرداد ماه با همکاری دستگاه‌های فرهنگی و سمن‌ها، برای ترویج این سنت حسنه و مشارکت خیران در تامین جهیزیه نوعروسان خبر داد.

رضا جمشیدی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در فرمانداری آستارا گفت: در قالب این پویش در طول هفته ازدواج (هفته نخست مردادماه) کارگاه های آموزش مجازی و مشاوره رایگان ازدواج و جشن گلریزان خیران برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: خانواده ها بستر ازدواج آسان و سالم را فراهم کنند و دوره های آموزش پیش و بعد از ازدواج، نگرش مثبت به ازدواج و خانواده پایدار و گفتمان‌سازی اجتماعی آن در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.

وی بیان کرد: حق طلبی، شکوفایی و بالندگی از ویژگی های جوانان است و با توجه به اینکه بیشتر اعضای سمن ها جوان هستند، دستگاه های اجرایی در برنامه های خود از ظرفیت آنها استفاده کنند.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟