جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1341
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 301
  • بازديد ديروز : 651
  • بازديد کلي : 306,869
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 35.175.191.36
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا از آغاز کار ثبت چهار غذای محلی این شهرستان شامل لونگی، باسترما، چغرتما و بورانی پلو در فهرست میراث ناملموس کشور خبر داد.

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از ایرنا پردل امیری نژاد گفت: برخی از ترکیبات و طعم این غذاها بومی و محلی است و در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان برای ثبت آنها پرونده تشکیل شده است.

وی افزود: در هفته گذشته با شعار معرفی غذاهای محلی آستارا، چهار نفر از کوهنوردان این شهرستان، قله پنج هزار و ۶۱۰ متری دماوند و چهار هزار و ۸۱۱ متری سبلان را فتح کردند.

وی بیان کرد: برگزاری برنامه های فرهنگی و جشنواره های مختلف، گامی موثر جهت معرفی غذاهای محلی است و تاکنون در آستارا چند جشنواره و نمایشگاه غذاهای محلی برگزار شده است. 

امیری نژاد اضافه کرد: غذاهای محلی نقش عمده ای در معرفی فرهنگ بومی منطقه دارند و معرفی آنها از طریق رسانه ها، باعث کاسته شدن گرایش مردم به غذاهای آماده می شود. 

وی اظهار کرد: شهرت برخی غذاهای محلی آستارا نظیر لونگی ماهی سفید و لونگی جوجه محلی باعث پخت آنها در غذاخوری های بین راهی برای گردشگران شده است. 

اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ۱۷۰ نوع غذای محلی را در این استان شناسایی کرده و بخش قابل توجهی از آنها به شهرستان آستارا مربوط است.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟