close
دانلود آهنگ جدید
کنترل روزانه کارخانه آرد آستارا توسط اداره استاندارد
loading...

آستارالی نیوز

رئیس اداره استاندارد آستارا گفت: برای بازرسی کیفی محصول کارخانه آرد این شهرستان، یک مدیر کنترل کیفیت از سوی این اداره تعیین شده و این کار، همه روزه انجام می گیرد. به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از ایرنا شاهرخ جعفری اظهار کرد: علاوه بر کنترل کیفی و سیستمی کارخانه آرد، یک بازرس و کارشناس اداره استاندارد نیز کیفیت آرد تولیدی را به صورت میدانی بررسی می کند. وی افزود: پارامترها یا سنجه های کاهش کیفیت به بخش های جزئی، عمده و بحرانی تقسیم می شود و هر پارامتر، نمره منفی خود را دارد و اگر نمره منفی…

آدرس اینستاگرام و تلگرام

http://s9.picofile.com/file/8367375776/1.png


http://s9.picofile.com/file/8367375942/1071747.png

کنترل روزانه کارخانه آرد آستارا توسط اداره استاندارد

admin بازدید : 51 جمعه 08 / 06 / 1398 نظرات ()

رئیس اداره استاندارد آستارا گفت: برای بازرسی کیفی محصول کارخانه آرد این شهرستان، یک مدیر کنترل کیفیت از سوی این اداره تعیین شده و این کار، همه روزه انجام می گیرد.

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از ایرنا شاهرخ جعفری اظهار کرد: علاوه بر کنترل کیفی و سیستمی کارخانه آرد، یک بازرس و کارشناس اداره استاندارد نیز کیفیت آرد تولیدی را به صورت میدانی بررسی می کند.

وی افزود: پارامترها یا سنجه های کاهش کیفیت به بخش های جزئی، عمده و بحرانی تقسیم می شود و هر پارامتر، نمره منفی خود را دارد و اگر نمره منفی کارخانه به ۹۰ برسد، پروانه فعالیت آن تعلیق و اگر نمره به ۱۲۰ رسیده باشد، باطل می شود.

وی ادامه داد: کارخانه آرد آستارا در روستای سیبلی قرار دارد و تاکنون کاهش کیفیت آرد با درجات عمده و بحرانی نداشته و نواقص بسیار جزئی، با بررسی و کنترل مستمر برطرف شده است.

رئیس اداره استاندارد آستارا گفت: اغلب گلایه نانوایان از پایین بودن کیفیت آرد، به سنجه ها و معیارهای خارج از حوزه نظارت اداره استاندارد مربوط است و به عنوان نمونه، پایین بودن اندیکس گلوتن (پروتئین موجود در غلات) به عنوان یکی از موارد خارج از نظارت استاندارد، از دلایل کاهش کیفیت آرد است.

جعفری گفت: نحوه نگهداری آرد در نانوایی ها، ورود رطوبت به کیسه های آرد، پایین بودن کیفیت خمیر مایه و عمل آوری ناقص خمیر از علت های پایین بودن کیفیت آرد و به تبع آن نارضایتی برخی از شهروندان از کیفیت نان است و اغلب نانوایان، کم تجربگی خود را به پایین بودن کیفیت آرد نسبت می دهند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
درباره ما
آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟



    آمار سایت
  • کل مطالب : 720
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 0