امام جمعه آستارا از گردانندگان هیات های مذهبی و مساجد خواست، با بدعت زدایی از عزاداری ها، حرمت ماه محرم را پاس بدارند.
به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از ایرنا حجت الاسلام کاظم حافظ نیا در خطبه های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه در مصلای آستارا افزود: رقابت و چشم و هم چشمی هیات های مذهبی در برپایی دسته های عزاداری، همراهی بانوان بد حجاب با دسته ها، آزار و اذیت شهروندان با ترافیک و صدای طبل و اشعار غلوآمیز و غیرمستند برخی مداحان از آسیب های عزاداری آستاراست.
وی با گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد: شهیدان رجایی و باهنر اسوه خدمت، اخلاص و کار جهادی بودند و این شاخص ها مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی ادامه داد: توجه به فرهنگ و اقتصاد، مورد تاکید رهبر انقلاب است و دشمن قصد دارد با هجمه فرهنگی بستر غلبه اقتصادی، سیاسی، نظامی، دینی و امنیتی را فراهم کند.
خطیب جمعه آستارا گفت: آغاز ماه محرم با هفته امر به معروف و نهی از منکر مصادف است و مومنان با الگو قرار دادن امام حسین (ع)، در برابر ناهنجاری ها، مفاسد و منکرات بایستند.
حافظ نیا از تلاش های رئیس قوه قضائیه در مبارزه با مفاسد تقدیر کرد و ادامه این روند را خواستار شد.