مرکز آموزش فنی و حرفه ای و اداره ورزش و جوانان آستارا برای استفاده از سازمان های مردم نهاد در جذب مردم به یادگیری پدافند غیرعامل و ترویج آموزه های آن برنامه ریزی کردند.
به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از خبرنگار ایرنا مدیر مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید اشجعی آستارا در جلسه با اعضای سمن ها در اداره ورزش و جوانان آستارا گفت: از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در حوزه پدافند غیرعامل کمتر استفاده شده و جلب نظر عمومی توسط آنها برای فراگیری پدافند غیرعامل ضروری است.
بهبود معاشکار افزود: صنعت ساختمان جزو رشته های مرکز فنی و حرفه ای آستاراست و با استفاده از توان مربیان و سمن ها، حفاظت از ساختمان ها در برابر تهدیدات آموزش داده خواهد شد.
وی بیان کرد: جلوگیری از آسیب های اجتماعی در محیط های مجازی نیز باید مورد توجه سمن ها قرار گیرد و از ظرفیت آنها برای آگاهی عمومی در این خصوص استفاده شود.
وی ادامه داد: طبق تفاهم نامه سازمان های مردم نهاد با مرکز آموزش فنی و حرفه ای سازماندهی مهارت های کسب و کار، تشکیل بانک اطلاعاتی تشکل های غیردولتی و شناسایی نیازهای مهارتی برعهده سازمان های مردم نهاد آستاراست.
معاشکار ادامه داد: نظارت بر آموزش بازار کار، آزمون و صدور گواهینامه مهارت از تعهدات مرکز فنی و حرفه ای و جلب همکاری تشکل های غیردولتی با مرکز فنی و حرفه ای، برگزاری همایش ها، نمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی، تحقق شعار هر شهروند یک مهارت از تعهدات طرفین تفاهم نامه است.