close
دانلود آهنگ جدید
غذاهای محلی در جذب گردشگران نقش ویژه ای دارند
loading...

آستارالی نیوز

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری شبستان شهرود امیرانتخابی در سومین همایش گردشگری خوراک که به میزبانی آستارا در محل سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد، اظهارکرد: غذای گیلانی در حوزه فرهنگی و تمدنی ما از جایگاه خاصی برخوردار است. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه به دلیل تنوع اقلیم و طبیعت، تنوع غذایی بسیاری در گیلان وجود دارد، افزود: همایش گردشگری خوراک، فرصت مناسبی برای پرداختن به آداب پخت غذای سنتی و اصیل ایرانی، حفظ میراث ناملموس…

آدرس اینستاگرام و تلگرام

http://s9.picofile.com/file/8367375776/1.png


http://s9.picofile.com/file/8367375942/1071747.png

غذاهای محلی در جذب گردشگران نقش ویژه ای دارند

admin بازدید : 12 جمعه 05 / 07 / 1398 نظرات ()

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری شبستان شهرود امیرانتخابی در سومین همایش گردشگری خوراک که به میزبانی آستارا در محل سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد، اظهارکرد: غذای گیلانی در حوزه فرهنگی و تمدنی ما از جایگاه خاصی برخوردار است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه به دلیل تنوع اقلیم و طبیعت، تنوع غذایی بسیاری در گیلان وجود دارد، افزود: همایش گردشگری خوراک، فرصت مناسبی برای پرداختن به آداب پخت غذای سنتی و اصیل ایرانی، حفظ میراث ناملموس و احیا و معرفی این غذاها به گردشگران داخلی و خارجی است.

وی یکی از اهداف مهم برگزاری اینگونه همایش‌های علمی را معرفی غذاهای بومی و منطقه‌ای استان‌، سفره‌ غذای گیلانی و احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل هر منطقه در بین مردم و خانواده‌‌‌ها دانست و خاطرنشان کرد: ترویج طبخ و ارائه غذاهای سنتی، بومی و محلی هر منطقه در رستوران‌ ها، مراکز طبخ و توزیع غذا، هتل ‌های هر شهر و استان و تاثیرگذاری آن در ورود گردشگران به استان از اهداف دیگر برگزاری اینگونه همایش ها است.

امیرانتخابی با بیان اینکه ۱۱ غذای محلی استان گیلان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده است، اظهارکرد: روند شناسایی و ثبت غذاهای محلی دیگر استان ادامه دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان به نقش ویژه غذاهای محلی در جذب گردشگران اشاره کرد و افزود: این همایش‌ها زمینه ثبت غذاهای محلی و تحول حوزه گردشگری را فراهم می‌کند.

امیرانتخابی گفت: کار ثبت چهار غذای محلی آستارا همچون لونگی، باسترما، چغرتما و بورانی پلو آغاز شده است.

سومین همایش گردشگری خوراک که با هدف معرفی فرهنگ غذایی، آداب پذیرایی و راهکارهای علمی جذب گردشگران در آستارا برگزار شد، علاوه بر مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، روشن بابایی همتی استاد دانشگاه و نویسنده کتاب گردشگری خلاق و کامیار صفری مدرس حوزه گردشگری سخنرانی کردند.

 در حاشیه این همایش، نمایشگاه غذاهای محلی آستارا نیز برپا شده بود.

 همایش گردشگری خوراک به همت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان و با مشارکت فرمانداری، اداره تبلیغات اسلامی و مجتمع‌های پذیرایی و اقامتی بندر آستارا برگزار شد.

 گفتنی است، لونگی، باسترما، چغرتما و بورانی پلو از جملع غذاهای محلی بندر آستارا هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
درباره ما
آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟



    آمار سایت
  • کل مطالب : 426
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0