جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 75
  • بازديد ديروز : 127
  • بازديد کلي : 516,315
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.231.217.107
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از خبرگزاری شبستان در اولین جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهارکرد: فرهنگ سازی برای تولید داخل و مصرف کالای ایرانی، بهترین راه مقابله با قاچاق کالاست.

فرماندار بندر آستارا با بیان اینکه دولت و مردم، هزینه های زیادی را در حوزه مبارزه با قاچاق می پردازند، افزود: با پیشگیری و اجرای برنامه های فرهنگی، باید به مقابله با این پدیده برخاست.

وی با اشاره به اینکه قاچاق کالا و ارز مخل امنیت اقتصادی است، تصریح کرد: با این پدیده شوم با بهره گیری از همه عوامل و امکانات موجود، سرسختانه مبارزه شود و اشراف اطلاعاتی و اقدامات بازدارنده در این رابطه ضرورت دارد.

رستم زاد گفت: بزرگ‌ترین و اصلی ترین دشمن تولید و توسعه در یک کشور پدیده زشت قاچاق در آن کشور است.

عالی ترین نماینده دولت در بندر آستارا با بیان اینکه از زمان شیوع کرونا ویروس و بسته شدن بسیاری از گمرکات کشور، گمرک شهرستان آستارا جزء معدود گمرکاتی بود که با تعداد زیادی از کانتینرهای صادراتی مواجه شد، اظهارکرد: با اتخاذ تدابیر لازم و برنامه‌ریزی درست و همکاری و هماهنگی های دستگاه های ذیربط این کانتینر ها بدون هیچ مشکلی به مقصد خود از شهرستان مرزی آستارا ارسال شدند.

وی به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «جهش تولید» اشاره کرد و افزود: بندر آستارا پتانسیل و ظرفیت بسیاری در راستای تحقق شعار سال دارد.

فرماندار بندر آستارا ادامه داد: امیدوارم مدیران دستگاه های متولی با اولویت قرار دادن این شعار و رفع کردن برخی موانع و مشکلات که بر سر راه راه تولید وجود دارد در افزایش تولیدات صنعتی، کشاورزی و به ویژه فرهنگی در شهرستان آستارا اقدام کنند.

رستم زاد با اشاره به اینکه در سال گذشته توسط بخش خصوصی بیش از هزار میلیارد تومان در بخش بندری سرمایه گذاری شد، گفت: این نشان از اهمیت و شتاب این بندر در اجرای برنامه های مدون دولت در بحث صادرات و واردات را دارد

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟