آدرس اینستاگرام و تلگرام

امام جمعه آستارا گفت: برگزاری نماز عید سعید فطر به خاطر شرایط مقابله با بیماری کرونا مشخص نیست اما باید پایگاههای جمعآوری زکات فطریه در شهرها و ۳۹ روستا در عید فطر، برای کمک به فقرا دایر شود.
حجت الاسلام کاظم حافظ نیا در جلسه شورای زکات در دفتر امام جمعه آستارا اظهار کرد: زکات فطریه با همکاری کمیته امداد و هیات امنای مساجد جمع آوری خواهد شد و ترویج فرهنگ زکات از طریق تولیدات فضای مجازی مد نظر متولیان امر باشد.
امام جمعه آستارا ادامه داد: زکات، بیشتر حق فقراست و در موارد دیگر بنا به ضرورت هزینه می شود و مستحب است از همان منطقهای که جمع آوری شده، برای فقرای همان محل هزینه شود.
حافظ نیا یادآور شد: کمیته امداد و بهزیستی با توجه به شرایط مقابله با شیوع کرونا، با همکاری یکدیگر زمینه پرداخت آسان زکات فطریه را فراهم کنند.
برچسب ها امام جمعه آستارا: زکات فطریه برای کمک به فقرا جمعآوری شود
نظرات ارسال شده