آدرس اینستاگرام و تلگرام

فرمانده مرزبانی استان گیلان، گفت: ۲۴۰ بسته معیشتی در قالب رزمایش کمک مومنانه بین نیازمندان در روستاهای مرزی شهرستان آستارا توزیع شد.
به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از خبرنگار مهر، سرهنگ سهراب سجادی بعد از در برگزاری رزمایش کمک مومنانه که توسط هنگ مرزی آستارا و با همکاری سپاه ناحیه آستارا برگزار شد، اظهار کرد: در این رزمایش ۲۴۰ بسته غذایی کامل و هر بسته به ارزش ۲۵۰ هزار تومان تهیه و برای توزیع بین نیازمندان در روستاهای مرزنشین شهرستان مرزی آستارا آماده و توزیع شد.
وی با بیان اینکه شناسایی خانوادههای آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا، از سوی هنگ مرزی آستارا انجام شد، گفت: اولویت ما خانوارهای بدون حامی در روستاهای مرزی آستارا بود و این طرح مومنانه ادامه خواهد داشت.
سجادی با اشاره به آمادگی کامل نیروهای مرزبانی استان گیلان در تمامی زمینهها، افزود: نگهداری و پایداری امنیت در مناطق مرزی شهرستان آستارا نتیجه همکاری و ارتباط تنگاتنگ مردم با مرزبانان است.
وی، تصریح کرد: مرزهای آبی و خشکی استان گیلان با ثبات ترین و امن ترین مرزهای کشور است.
برچسب ها توزیع ۲۴۰ بسته غذایی در رزمایش مومنانه هنگ مرزی آستارا
نظرات ارسال شده