جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 3
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 35
  • بازديد ديروز : 95
  • بازديد کلي : 514,627
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.231.217.107
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: ۱۲ شهرستان این استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت.

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از ایرنا دکتر آبتین حیدرزاده افزود : رشت، رودسر، املش، لنگرود، لاهیجان، آستانه اشرفیه، رودبار، بندرانزلی، صومعه سرا،   فومن، تالش و آستارا در استان گیلان هم اکنون در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی خاطر نشان کرد: سیاهکل، شفت، ماسال و رضوانشهر نیز در وضعیت نارنجی می باشند و اینک دیگر هیچ شهر زرد و آبی نداریم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مردم خواست تا به طور جدی توصیه های پیشگیرانه از انتشار ویروس کرونا از جمله زدن ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و پرهیز از دورهمی ها را جدی بگیرند.

اواخر اسفندماه و قبل از سال جدید فقط ٢٧٠ بیمار مبتلا به کووید ١٩ در بیمارستان های گیلان بستری بودند و هیچ شهرستان استان نارنجی و قرمز نبود اما هم اکنون نزدیک به ۶۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند و حال بیش از ۸۰ نفر آنان وخیم است.

گیلان با ۲.۵ میلیون نفر جمعیت از کانون های گردشگری شمال کشور است. از ۲۷ اسفند پارسال تا پایان ۱۳ فروردین امسال بالغ بر پنج میلیون گردشگر به این استان سفر کردند.  

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟