جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 249
  • بازديد ديروز : 92
  • بازديد کلي : 516,009
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.233.219.103
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

فرماندار آستارا گفت: ۹۰ درصد آب‌بندان‌ها برای فصل زارعی جدید آبگیری شده و در تامین آب اراضی کشاورزی مشکلی نداریم.

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از ایرنا عباس صابر در بازدید از آب بندان های آستارا اضافه کرد: 9 آب بندان مهم این شهرستان برای سیراب کردن اراضی کشاورزی بخصوص برای شالیزارها آبگیری شده و کشاورزان مصارف آب را مدیریت کنند.

وی ادامه داد: آب بندان ها به مساحت ۲۰۰ هکتار، برای آبیاری کشاورزی، پرورش ماهی و مقاصد گردشگری استفاده می شود و یک دهنه چاه نیمه عمیق برای تامین آب مزارع کشاورزی روستای باغچه سرا راه اندازی شده است.

وی بیان کرد: کانال هدایت آب های سطحی به مزارع در روستاهای عنبران و لمیر محله ساخته شده و زمینه ساز رفع تنش آبی در فصول گرم است.

فرماندار آستارا گفت: سه آب بندان در سال گذشته با اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال لایروبی و از مصالح آن برای طرح های عمرانی استفاده شد و لایروبی آب بندان ها امسال نیز در دستور کار است.

صابر افزود: ۲۵ کیلومتر از انهار با همکاری اداره منابع آب لایروبی شده و مشارکت کشاورزان برای لایروبی انهار به مصرف بهینه آب کمک خواهد کرد.

فرماندار آستارا گفت: ظرفیت آب کشاورزی این شهرستان ۱۵ میلیون متر مکعب است و با توجه به محدودیت منابع در تابستان تجهیز چاه های عمیق، صرفه‌جویی و اجرای طرح های تامین آب پیگیری می شود.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟