جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 244
  • بازديد ديروز : 92
  • بازديد کلي : 516,004
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.233.219.103
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از شبستان فرید بصیری مقدم اظهارکرد: وضعیت آستارا از لحاظ رنگ بندی کرونایی قرمز است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بندر آستارا به تعداد بستری ها در بخش و آی سی یو بیمارستان شهید بهشتی این شهرستان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۳۳ بیمار کرونایی در بخش و آی سی یو بستری هستند.

وی وضعیت کنونی را بسیار شکننده عنوان و تصریح کرد: احتمال دارد تعداد بستری ها افزایش پیدا کند.

بصیری مقدم، دورهمی های خانوادگی و ورود گردشگران را از دلایل قرمز شدن آستارا اعلام کرد و گفت: از شهروندان انتظار داریم پروتکل های بهداشتی را رعایت و از حضور در محل های پرتجمع خودداری کرده و در دورهمی ها خانوادگی شرکت نکنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بندر آستارا با اشاره به اینکه در وضعیت قرمز و طبق دستور ستاد ملی مقابله با کرونا مشاغل گروه های ۲،۳،۴ به مدت ۲ هفته تعطیل خواهند بود، تصریح کرد: انتظار از صنوف و بازاریان این است به قانون احترام گذاشته تا شاهد شکستن زنجیره انتقال باشیم و به وضعیت عادی برگردیم.

بصیری مقدم با بیان اینکه از ابتدای آغاز واکسیناسیون کرونا ۳۰۲ نفر در شهرستان آستارا واکسینه شده اند، خاطرنشان کرد: تا پایان آذرماه حدود ۷۵ درصد جمعیت شهرستان آستارا واکسینه می شوند.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟