جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 269
  • بازديد ديروز : 92
  • بازديد کلي : 516,029
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.233.219.103
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از ایمنا جواد معیتی اظهار کرد: آسفالت معابر یکی از مطالبات اصلی شهروندان است که شهرداری با مساعد شدن شرایط جوی، لکه گیری و ترمیم آسفالت معابر را از ورودی شهر و شهرک عباس آباد آغاز کرده است.
وی افزود: در سال گذشته ادارات برق منطقه‌ای استان گیلان برای کابل گذاری و تقویت شبکه برق شهرستان آستارا و اداره آب و فاضلاب نیز برای اجرای طرح ملی شبکه فاضلاب و تقویت فشار آب شهری در بعضی از معابر اقدام به کنده کاری کرده بودند که باعث ناراحتی و رنجش خاطر برخی از شهروندان شده است.
شهردار آستارا تصریح کرد: اجرای برخی از طرح‌ها در محدوده شهری نیاز به حفاری معابر دارد و شهرداری نیز در این راستا باید مجوزهای لازم را برای ادارات مرتبط صادر کند.
وی خاطرنشان کرد: این حفاری‌ها بیشتر در معابر شهرک مهدی (پشت هنرستان)، بلوار معاد و خیابان ملت انجام شده که به زودی عملیات لکه گیری و آسفالت آن مرحله به مرحله انجام می‌شود.
معیتی گفت: در سال جاری ۷۵ تن قیر خریداری شده است که در ادامه معابری خاکی که در سال‌های گذشته زیرسازی و کانیو و کانال در آنها اجرا شده، آسفالت خواهد شد.
شهردار آستارا افزود: مدیریت شهری در اجرای پروژه‌های زیربنایی شهری نیازمند همکاری شهروندان است تا بهره گیری از همه ظرفیت‌ها و امکانات شهرداری، رفاه و آرامش را برای همگان فراهم کند.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟