جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 168
  • بازديد ديروز : 95
  • بازديد کلي : 514,760
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.231.217.107
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از ایمنا جواد معیتی اظهار کرد: این مقدار زباله از ورودی شهر، حاشیه تالاب استیل و پشت باغ پرندگان توسط نیروهای خدمات شهری به روش مکانیزه جمع‌آوری شد.

وی افزود: آستارا به لحاظ موقعیت مرزی و اقتصادی به عنوان یکی از شهرهای مهم استان گیلان و کشور در زمینه صادرات محصولات کشاورزی محسوب می‌شود و عملیات بسته‌بندی و سورتینگ محصولات کشاورزی در ۱۸ سوله این شهر انجام می‌شود. 

شهردار آستارا خاطرنشان کرد: این مکان‌ها فرصت مناسبی برای اشتغالزایی خانواده‌های آستارا فراهم کرده است، اما متاسفانه با وجود تذکرات مکرر، صاحبان آن‌ها با تولید حجم انبوهی از زباله و ضایعات محصولات کشاورزی و رهاسازی در محیط شهری، باعث ایجاد معضلات و آلودگی محیط زیست می‌شوند.

معیتی عنوان کرد: ضایعات تره بار باعث ایجاد بوی تعفن و نارضایتی شهروندان می‌شود و چهره بسیار زشتی به شهر گردش پذیر آستارا می‌دهد، بنابراین از صاحبان این سوله‌ها انتظار می‌رود از رهاسازی ضایعات کشاورزی در محدوده شهری خودداری کنند.

وی تاکید کرد: افرادی که با رهاسازی پسماند محصولات کشاورزی باعث آلودگی محیط شهری شوند شناسایی و در چارچوب موازین قانونی با آنان برخورد خواهد شد.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟