جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 1356
  • کل نظرات : 6
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 172
  • بازديد ديروز : 92
  • بازديد کلي : 515,932
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.233.219.103
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آدرس اینستاگرام و تلگرام

https://rozup.ir/view/3039071/1.jpg    https://rozup.ir/view/3319398/6045147-8016-b.jpg

رئیس اورژانس گیلان گفت: صبح امروز اورژانس هوایی گیلان برای انتقال مادر باردار آستارایی به بیمارستان پورسینای رشت منتقل به سمت این شهرستان پرواز کرد.

به گزارش آستارالی نیوز و به نقل از خبرگزاری مهر دکتر پیمان اسدی اظهار کرد: بالگرد اورژانس هوایی گیلان در ساعت ۷:۵۰ امروز از فرودگاه سردار جنگل رشت به جهت انتقال مادر باردار ۳۵ ساله به آستارا اعزام شدند.

وی با بیان اینکه بالگرد اورژانس هوایی گیلان با دو تکنسین و سه کادر پرواز به سمت آستارا پرواز کرده است، گفت: یک دستگاه آمبولانس و یک خودروی عملیاتی نیز در فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت آماده انتقال مادر باردار به بیمارستان پورسینای رشت هستند.

رئیس اورژانس گیلان با اشاره به اینکه مادر باردار آستارایی در بیمارستان شهید بهشتی آستارا پس از انجام عمل سزارین مورد چند جراحی دیگر نیز قرار گرفته است، ادامه داد: این مادر باردار برای انجام درمان پیشرفته به بیمارستان پورسینای رشت انتقال داده شده می‌شود.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/astaralinews آدرس تلگرام: https://telegram.me/astaralinews

پیوندهای روزانه

نظرسنجی

آیا از مطالب سایت رضایت دارید؟